2011. április 29., péntek

Varga Attila: Térszerkezet és gazdasági növeke - Jelenlegi ára: 4 580 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Térszerkezet és gazdasági növekedésA könyv listaára: 4820 Ft. Leírás:
A klasszikus közgazdaságtan elméletei gyakorlatilag teljesen nélkülözték a térbeliség, a távolságok problémáját. A tér újrafelfedézése a 20. század végén azonban a közgazdaságtant is elérte, amit mi sem reprezentál jobban, mint hogy Paul Krugman, 2008 közgazdasági Nobel-díjasa többek között azért kapta az elismerést, mert a nemzetközi kereskedelembe integrálta az új gazdaságföldrajz felismeréseit. Jelen kötet nemzetközileg elismert kutatója - empirikus vizsgálatokra támaszkodva - a térszerkezetnek a gazdasági növekedésben játszott jelentős szerepét tárgyalja. Kutatásának középpontjában a modern gazdasági növekedés kulcstényezője, a kutatás-fejlesztésből származó természettudományos-műszaki tudás áll. A kötet első felében a nemzetközi kutatási eredmények felhasználásával dolgozza ki az innováció térbeli áramlásának elemzési keretét. Ezt követően az Egyesült Államokból származó adatok alapján teszteli az elméleti keret érvényességét, majd magyarországi adatok segítségével értelmezi a kutatás-fejlesztés térszerkezetének a makronövekedésre gyakorolt hatását. A térökonometriai méréseket alkalmazó vizsgálat empirikus bizonyítékokat szolgáltat abban a tekintetben, hogy az innováció hatását növeli annak térbeli koncentrálódása. A kiadványt név- és tárgymutató, valamint a legfontosabb adatsorokat tartalmazó függelék egészíti ki. A kurrens közgazdasági elméleteket integráló és továbbfejlesztő szakmunka nem csak a kutatók, hanem a gazdaság- és fejlesztéspolitikával foglalkozó szakemberek számára is fontos megállapításokat tartalmaz. ISBN: 978-963-05-8676-4A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 4 580 Ft

Az aukció vége: 2011-05-02 17:22
. Varga Attila: Térszerkezet és gazdasági növeke - Jelenlegi ára: 4 580 Ft