2011. december 23., péntek

Cybex 2. Go kenguru, fekete, új állapotban - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó a képeken látható újszerű állapotú kenguru. Színe fekete. Igyekeztem közeli képeket is készíteni, hogy jól látható legyen, nincs kopás vagy bármilyen sérülés a hordozón. Doboza és használati útmutatója is meg van. Új ára 21. 990 Ft-volt. Nagyon keveset használtuk, ez meg is látszik rajta. A szülőnek is nagyon kényelmes viselet és természetesen a babának is. Az előke külön mosható, leszedhető. Akár karácsonyi ajándéknak is tökéletes.
A Cybex 2. GO kenguru kielégíti minden gyerek természetes igényét a szülővel való fizikai kapcsolatra, ortopédiai szempontból ez az ideális utitárs a gyerek életének első évében. Az ülőrész egyedileg beállítható az ajánlott szélesen ülő pozíció eléréséhez. Ugyanakkor a fejnek is meg van a megfelelő támaszték a fokozatmentesen állítható fejtámasznak köszönhetően. Az ergonomikus kialakítás miatt a kenguru tökéletesen igazodik a baba alakjához, így maximalizálva a biztonságot és a kényelmet mind a baba, mind a felnőtt számára. Az innovatív Cybex 2. GO egyesíti a hordozó kendő összes ortopédiai előnyét olyan nélkülözhetetlen tulajdonságokkal mint a könnyű használat és dizájn.
- szülésznőkkel és ortopédusokkal együtt fejlesztették ki
- ötféle hordozási pozíció
- könnyű használat
- magas színvonalú kényelem
- ergonomikusan kialakított
- 3, 5 kg-tól 18-kg-ig használható (kb. 3 hónapos és 5 éves kor között) 
A licit 1 Ft-ról indul, minimál ár nincs megadva, tehát a legmagasabb összeget adó nyeri meg a terméket.
Személyes átvételre Kecskeméten van lehetőség, előre egyeztetett időpontban.
Ha személyes átvétel nem megoldható, akkor előre utalás után Vatera futárral is elküldöm a terméket. Amelynek ára: 1. 000 Ft és a vevőt terheli.
Kérdésekre szívesen válaszolok!
További jó Vaterázást Mindenkinek!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-12-17 21:00
. Cybex 2. Go kenguru, fekete, új állapotban - Jelenlegi ára: 1 Ft